top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrank Hofman

Onderdeel van Bergschenhoek en Rotterdam! Al meer dan 46 jaar

In Bergschenhoek zijn er twee bekende namen in de wereld van autoservice die dezelfde locatie en onder de Hofman Automotive groep vallen. AutoschadeBergschenhoek en AutoHofman.nl staan bekend om hun uitstekende autoservice, maar ook om hun betrokkenheid bij de lokale sportgemeenschap.


Schadeherstel bij AutoschadeBergschenhoek

AutoschadeBergschenhoek is uw betrouwbare keuze voor schadeherstel van alle omvangen. Onze ervaren vakmensen herstellen schades met vakmanschap, zodat uw voertuig weer in topconditie is.


Autoverkoop en -onderhoud bij AutoHofman.nl Bergschenhoek

Aan de andere kant van de naam biedt AutoHofman.nl Bergschenhoek een breed scala aan diensten, van autoverkoop tot onderhoud. Alles wat u nodig heeft voor het aanschaffen en goed functioneren van uw auto vindt u bij ons onder één dak.


Wat onze gemeenschappelijke passie voor autoservice nog meer versterkt, is onze sterke betrokkenheid bij lokale sportverenigingen. AutoschadeBergschenhoek en AutoHofman.nl zijn trots om Golfclub SEVE in


Rotterdam , de Tennis- en Padelclub LTC Triomf in Bergschenhoek, en Volley2b in Bergschenhoek te sponsoren. Deze verenigingen vormen het hart van onze lokale sportcultuur en zijn een bron van trots voor onze gemeenschap.


De volgende keer dat u autoservice nodig heeft, denk dan aan ons - uw lokale partners voor autozorg en steun voor de sportverenigingen die Bergschenhoek zo speciaal maken. Wij heten u van harte welkom bij AutoschadeBergschenhoek en AutoHofman.nl Bergschenhoek, waar kwaliteit en gemeenschapszin samenkomen.
24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page