top of page
9123_autoschade-bergschenhoek_default.png

Plaatwerker / Schadehersteller

Autospuiter / Voorbewerker 

Demontage monteur

5a1439731108967316d5645ae46f90f249995aa4d75ea.JPG

LEERSCHOOL

De leerschool voor autoschadeherstel

Ben je enthousiast om het vak van autoschadeherstel te leren en zoek je een geweldige plek om ervaring op te doen? Autoschadebergschenhoek biedt uitstekende mogelijkheden voor leerlingen en starters in de autoschadeherstelindustrie. 

Waarom nog meer kiezen voor Autoschadebergschenhoek?

  1. Bij Autoschadebergschenhoek B.V. geloven we in het belang van kennisoverdracht en het bieden van leerervaringen aan enthousiaste leerlingen en starters. We zijn er trots op dat we bekend staan als dé leerschool voor autoschadeherstel, waar je kunt leren van ervaren professionals in een ondersteunende omgeving.

  2. Als leerling bij Autoschadebergschenhoek B.V. krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse autoschadeherstelprojecten. Van kleine beschadigingen tot complexere reparaties, je zult waardevolle hands-on ervaring opdoen en je vaardigheden verder ontwikkelen.

  3. Begeleiding door experts: Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en je alle ins en outs van het vak te leren. Ze delen graag hun kennis en expertise, zodat je snel kunt groeien in je rol en je zelfvertrouwen kunt opbouwen.

  4. Professionele werkomgeving: Autoschadebergschenhoek biedt een moderne en goed uitgeruste werkomgeving, voorzien van geavanceerde apparatuur en materialen. Je werkt samen met vakmensen die zich richten op kwaliteit en vakmanschap.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij deel uitmaken van ons team en je carrière starten bij Autoschadebergschenhoek? Stuur ons vandaag nog je CV! We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde leerlingen en starters die klaar zijn om te leren en zich te ontwikkelen in de autoschadeherstelindustrie.

bottom of page